Home

Politica de confidentiatate

Politica de confidentialitate

Această politică de confidențialitate stabilește modul în care firma noastra utilizează și protejează orice informații pe care le furnizați atunci când utilizați site-ul nostru. Va trebui să vă rugăm să ne furnizați anumite informații prin care puteți fi identificat atunci când se utilizează acest website și puteți fi siguri că acestea vor fi utilizat numai în conformitate cu această declarație de confidențialitate . Defend Agroservice Srl poate modifica această politică din când în când prin actualizarea acestei pagini . Ar trebui să verificați această pagină din când în când pentru a va asigura că sunteți mulțumit cu orice modificări .


Colectăm următoarele informații :
Nume, prenume
Informatii de contact , inclusiv adresa de e-mail
Informații demografice , cum ar fi codul postal, preferinte
Informații relevante pentru sondajele clienți și / sau oferte

 

Informațiile sunt folosite pentru:

Avem nevoie de aceste informații pentru a înțelege nevoile dvs. și vă oferi un serviciu mai bun . Le folosim pentru evidența internă , pentru a le folosi informațiile pentru a îmbunătăți produsele și serviciile noastre si pentru sa va putem trimite periodic email-uri promoționale despre noi produse , oferte speciale sau alte informații pe care credem că le puteți găsi interesante folosind adresa de e-mail pe care le-ați furnizat .
Securitatea informatilor:

Vă asiguram că informațiile dvs. sunt securizate si in scopul de a preveni accesul neautorizat sau divulgarea ,am pus în aplicare proceduri fizice , electronice și manageriale adecvate pentru a proteja și securiza informațiile pe care le colectăm online .

Puteți alege să restricționeze colectarea sau utilizarea informațiilor dumneavoastră personale , prin a ne contacta in acest sens, la adresa de mail: office@defendagro.ro .

 

Cu respect,

Echipa Defend Agroservice SrlStimati Parteneri,
Conform noilor reglementări, din 25 mai 2018 intră în vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Scopul principal a acestuia este  reșterea nivelului de protecție a datelor personale și crearea unui climat de încredere care să permita fiecărei persoane controlul asupra propriilor date.

Firma noastră :
Cu respect,
Echipa Defend Agroservice SRL
Da, sunt de acord