BalotatArcCurele agricoleDiscErbiFiltre si uleiuriFurtuneHidraulicaLamaLanturiPiese CardanPlugBruderRulmentSimeringTirantFanshopCutiteAlteAnvelopaSterse
Telefon: +40 259 47 58 51

Viziune

Politica noastră este servirea cât mai promptă a clienților noștri cu piese de schimb de calitate la un preț avantajos, bazându-ne atât pe stocul nostru, în continuă creștere, cât și pe cel a furnizorilor noștri. În acest scop, suntem foarte bine organizați, iar sistemul pe care l-am construit pe baza experienței acumulate în cei peste 10 ani de activitate funcționează ireproșabil. Programul nostru de gestiune, realizează facturarea în mod automat, așa că întregul proces care ne leagă de clienții noștri este simplificat și rapid.

În raporturile pe care le construim cu clienții noștri dăm dovadă de flexibilitate, promptitudine și disponibilitate. Aveți în noi un partener care vă oferă ajutor în momentul în care îl cereți: știm ce înseamnă să stai cu un utilaj stricat atunci când ai mai mare nevoie de el, știm exact unde să căutăm piesa de care aveți nevoie și relațiile dintre noi și clienți se bazează pe un parteneriat în care primează corectitudinea, pentru că vrem să vedem persoane mulțumite, care să revină oricând cu drag în magazinul nostru online.