BalotatArcCurele agricoleDiscErbiFiltre si uleiuriFurtuneHidraulicaLamaLanturiPiese CardanPlugBruderRulmentSimeringTirantFanshopCutiteAlteAnvelopaSterse
Telefon: +40 259 47 58 51

Valori

De ce un număr tot mai mare de cumpărători preferă să achiziționeze produse de pe www.defendagro.ro? În loc să vă plictisim cu explicații inutile, preferăm să facem o sinteză a opiniilor celor mai fideli clienți ai noștri, care ne oferă 10 caracteristici principale ale magazinului nostru online.

1. Aveți de unde alege!
Cu un catalog care numără peste 8.000 de produse diferite, credem că reușim să venim în întâmpinarea cerințelor tuturor clienților noștri!

2. Disponibilitate
Majoritatea produselor sunt în stoc. Odată ce ați lansat comanda, produsele vă sunt trimise în maxim 24 ore, așa că vă puteți bucura de ele în timp util.

3. Calitate
Avem raporturi de încredere și parteneriat cu cele mai bune mărci prezente pe piață și o excelentă capacitate de a selecta cele mai bune produse din toate gamele.

4. Preț 
Oferim cele mai bune prețuri în platforma noastră online. Din acest motiv, am devenit niște jucători importanți și competitivi în sectorul e-commerce agricol și de fanshop.

5. Descriere
Vorba lungă, sărăcia omului, spune un proverb! Așa credem și noi, și am fost printre primii care au introdus online imagini cu măsurători exacte, pentru ca dumneavoastră să identificați clar produsul.

6. Transparență 
Un produs economic se definește fără artificii și suntem convinși că utilizatorii trebuie să aibă toate condițiile pentru a face o analiză transparentă și clară a produsului ca să poată alege conform exigențelor lor.

7. Competență 
Oferim o asistență foarte bună la vânzările prin email și telefon, pentru că noi cunoaștem foarte bine produsele pe care le vindem. Toate întrebările și toate contactele pe care le avem vor primi răspunsuri eficiente și exhaustive.

8. Comunicare
Practicăm o comunicare optimă în toate fazele, începând de la cumpărare și încheind cu livrarea la domiciliu, întregul proces este supravegheat constant, fiind automatizat, așa că avem în orice moment informații despre starea comenzilor și vă putem oferi toate detaliile achiziției pe care ați făcut-o potrivit următoarelor etape: 
- Recepționarea comenzii și confirmarea datelor;
- Recepționarea plății;
- Trimiterea facturii pe email;
- Trasmiterea comenzii către depozit pentru pregătirea expedierii – programul nostru conține toate datele necesare pentru generarea unui AVB în mod automat;
- Expedierea produsului – în programul nostru, totul este conectat automat;
- Urmarirea coletului – grație programului nostru de gestiune, parcursul coletului este ușor de verificat și de urmărit;
- Servicii post-vanzare.

9. Rapiditate 
Livrăm produsele cu cei mai buni curieri, fapt ce ne oferă o excelentă capacitate de prevenire și rezolvare a tuturor problemelor legate de expediere.

10. Asistență
Avem un serviciu tehnic de calitate: tehnicienii noștri specializați se ocupă de toate problematicile ce pot apărea, oferind asistență prin telefon sau email.

La toate acesta, trebuie să adăugăm un depozit bine aprovizionat cu piese de schimb puse la dispoziția tuturor clienților, expedierile fiind rapide și economice. Astfel, clientul poate fi tot timpul sigur de primirea produsului, ca și cum Defend Agroservice ar fi un magazin aflat la colțul străzii!